Hatha Jooga

Kehonkuuntelua opettavia joogatunteja hyvän olon lisäämiseksi

Hatha Jooga kurssilla tavoitteena on hyvin linjattu ja vahva, mutta joustava keho

Kurssille osallistujan ei tarvitse olla notkea, kuten usein luullaan. Jooga ohjaa kehon kuuntelua ja lisää liikkuvuutta liikeharjoitusten ja syvennetyn hengityksen kautta vähitellen. Kerrothan ohjaajalle, jos sinulla on liikuntarajoitteita, jotta sinua pystytään ohjaamaan kivuttomaan asentoon. Ilosi Hatha joogatunneilla on korkeintaan 8 asiakasta tämä harjoitusperiaatteen toteuttamiseksi.

Ilosi joogatunneista Hatha Jooga on se aktiivisempi ja dynaaminen harjoitus ja Yin Jooga rauhallisempi harjoitus. Jooga on  psykofyysinen harjoitusmuoto, jossa ihminen nähdään kokonaisvaltaisena, ympäröivään todellisuuteen reagoivana yksilönä. Samoin joogan harjoitteet ja niiden tuomat hyödyt: ne voimauttavat meitä kokonaisvaltaisesti tarjoten meille löytöretken kohti omia voimavarojamme. Harjoitteet antavat mahdollisuuden nähdä sisäistä- ja fyysistä maailmaa, jossa elämme, ja joka meissä toteutuu.

Joogan hengitysharjoitukset, asennot sekä hengityksen ja liikkeen yhdistäminen vaikuttavat koko kehomme toimintaan hermosto tasolta asti. Joogalla on positiivisia vaikutuksia kokonaisvaltaiseen hyvinvointiimme aineenvaihdunnan, verenkierron, sisäelinten sekä lihaksiston tasolta aina mielen liikkeisiin asti.

Ajankohta: Talvikauden ryhmä 1 maanantaisin klo 18.45-19.45 ja ryhmä 2 perjantaisin klo 16.15-17.15

Joogaohjaaja: Kaisa Oinonen-Kuusisto

Kurssimaksu: 10 kertaa ja viikkoa 170 €

Sisältää ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön kuluvan kauden ajan, joka jatkuu edelleen jatkavilla asiakkailla. Kurssilla on vain 8 asiakaspaikkaa, joten ilmoittaudu ajoissa. Poissaolot saa korvata muissa ryhmissämme ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön mukaisesti. Koronapandemian aikana kursseillemme saa osallistua vain oireettomana paikanpäällä ja etänä Facebook livessä.

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi / 044-0210041. Kursseillemme ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa kurssin toteutumista. Muut ilosi Pilates-pajan käytännöt ja maksutavat löytyvät Pilates-paja -sivulta.