Baby Pilates

Baby Pilates on äitiysfysioterapeutin ohjaama pienharjoitusryhmä raskaudesta ja synnytyksestä kuntoutumiseen

Baby Pilates edistää synnytyksestä palautumista

rauhallisilla, mutta tehokkailla Pilates-harjoitusliikkeillä. Ryhmässä kiinnitetään erityistä huomiota lantionpohjanlihasten vahvistamiseen ja vatsalihasten erkauman palautumiseen. Tunneilla käydään läpi turvallisia harjoitusliikkeitä, joita voi tehdä päivittäin myös kotona. Baby Pilates -kurssiemme ohjaajina toimivat koulutetut äitiysfysioterapeutit, jotka ovat erikoistuneet myös lantionpohjan toimintahäiriöihin.

Pilates-menetelmä soveltuu hyvin ensimmäiseksi liikuntamuodoksi kävelyn ohella synnytyksen jälkeen. Baby Pilates-kurssille voi osallistua noin 6-8 viikkoa synnytyksen jälkeen voinnista riippuen. Suosittelemme käyntiä äitiysfysioterapeutin vastaanotolla ennen kurssille osallistumista, mutta tämä ei ole pakollinen. Vauvat ovat tervetulleita mukaan ilosi fysioterapiavastaanotolle.

Kurssin kohderyhmä: synnyttäneille äideille tarkoitettu äitiysfysioterapeutin ohjaama Pilates-pienryhmä, johon vauvat ovat tervetulleita mukaan

Kurssin ajankohta: Talvikaudella 2020 tarjoamme kolme ryhmää: tiistaisin klo 10:30, torstaisin klo 10:30 ja perjantaisin klo 11:15

Kurssin ohjaaja: äitiysfysioterapeutti Krista Manninen tiistaisin, ja Jenni Pärssinen torstaisin ja perjantaisin

Kurssimaksu: 10 viikkoa ja kertaa 170 €. Kurssimaksu sisältää ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön Talvikauden ajan 15.3.2020 asti.

Mukaan voi tulla myös 5 kertaa sarjakortilla, jolloin tuntipaikka varataan varauskalenterissa itse mahdollisesti vapaana olevista tuntipaikoista.

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi / 044-0210041 (viestit, soittopyynnöt)

Baby Pilates on korkeintaan 9 äidin ja vauvan harjoitusryhmä. Ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa kurssin toteutumista. Kurssi toteutuu, jos saamme ryhmään 4 asiakasta. Kurssin ajan on voimassa Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytäntö. Lisätietoja Pilates-menetelmästä ja käytännöistämme Pilates-paja -sivulla ja asiakaspalvelustamme.