Baby Pilates

Synnyttäneille äideille tarkoitettu äitiysfysioterapeutin ohjaama Pilates-pienryhmä, johon vauvat ovat tervetulleita mukaan

Baby Pilates edistää synnytyksestä palautumista rauhallisilla, mutta tehokkailla Pilates-harjoitusliikkeillä

Ryhmässä kiinnitetään erityistä huomiota lantionpohjanlihasten vahvistamiseen ja vatsalihasten erkauman palautumiseen. Tunneilla käydään läpi turvallisia harjoitusliikkeitä, joita voi tehdä päivittäin myös kotona. Baby Pilates on äidin kuntoutumiseen. Vauva voi nukkua tunnin ajan vaunuissa liiketilan edustalla katoksessa, johon on myös näköyhteys, tai valveilla ollessaan vauva saa osallistua tuntiin ikätasonsa mukaisesti pötkötellen tai lisäpainona toimien. Tunnilla saa kuulua vauvan ääntä, ja vauvaa saa hoitaa tunnin aikana normaalisti.

Pilates-menetelmä soveltuu hyvin ensimmäiseksi liikuntamuodoksi kävelyn ohella synnytyksen jälkeen. Baby Pilates-kurssille voi osallistua noin 6-8 viikkoa synnytyksen jälkeen voinnista riippuen. Suosittelemme käyntiä äitiysfysioterapeutin vastaanotolla ennen kurssille osallistumista, mutta tämä ei ole pakollinen. Vauvat ovat tervetulleita mukaan ilosi fysioterapiavastaanotolle.

Kurssin kohderyhmä: synnyttäneille äideille tarkoitettu äitiysfysioterapeutin ohjaama Pilates-pienryhmä, johon vauvat ovat tervetulleita mukaan

Kurssin ajankohta: tiistaina klo 10:30 ja keskiviikkona klo 11:00

Kurssimaksu: 160 € 10 viikkoa ja kertaa tai kahdessä erässä maksettaessa 85 € ja 85 €. Kurssimaksu sisältää ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön Talvikauden ajan. Voit korvata poissaolosi muissa ryhmissä, jos et pääse joka viikko omalle tunnillesi. Lue lisää Pilates-paja-sivulta. Baby Pilates -tuntien lisäksi sopivia korvaustunteja ovat Äitiys Pilates ja Pilates selkäryhmä.

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi / 044-0210041 (viestit, soittopyynnöt)

Baby Pilates on korkeintaan 9 äidin ja vauvan harjoitusryhmä. Ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa kurssin toteutumista. Kurssi toteutuu, jos saamme ryhmään 4 asiakasta. Kurssin ajan on voimassa Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytäntö. Lisätietoja Pilates-menetelmästä ja käytännöistämme Pilates-paja -sivulla ja asiakaspalvelustamme.