Baby Pilates

Synnyttäneille äideille tarkoitettu äitiysfysioterapeutin ohjaama Pilates-pienryhmä, johon vauvat ovat tervetulleita mukaan

Baby Pilates edistää synnytyksestä palautumista

rauhallisilla, mutta tehokkailla Pilates-harjoitusliikkeillä. Ryhmässä kiinnitetään erityistä huomiota lantionpohjanlihasten vahvistamiseen ja vatsalihasten erkauman palautumiseen. Tunneilla käydään läpi turvallisia harjoitusliikkeitä, joita voi tehdä päivittäin myös kotona.

Pilates-menetelmä soveltuu hyvin ensimmäiseksi liikuntamuodoksi kävelyn ohella synnytyksen jälkeen. Baby Pilates-kurssille voi osallistua noin 6-8 viikkoa synnytyksen jälkeen voinnista riippuen. Suosittelemme käyntiä äitiysfysioterapeutin vastaanotolla ennen kurssille osallistumista, mutta tämä ei ole pakollinen. Vauvat ovat tervetulleita mukaan ilosi fysioterapiavastaanotolle.

Kurssin kohderyhmä: synnyttäneille äideille tarkoitettu äitiysfysioterapeutin ohjaama Pilates-pienryhmä, johon vauvat ovat tervetulleita mukaan

Kurssin ajankohta:  Kevätkaudella 17.3.2019 alkaen ti klo 10:30 Baby Pilates ft Krista Manninen (ei vappuaattona) ja perjantaisin klo 11:30 Baby Pilates ft Jenni Pärssinen (ei pitkäperjantaina)


Tiistain ja perjantain kurssien lisäksi tarjoamme 21.3./28.3./4.4./11.4./25.4. (huom! ei kiirastorstaina 18.4.) torstaisin klo 10:30-11:30 Baby Pilatesta kertamaksulla tai sarjakortilla tai tiistain ja perjantain täyteen tulleiden kurssien asiakkaat voivat tulla korvaamaan poissaolonsa torstain ryhmään, jos näistä ryhmistä ei vapaudu paikkaa.


Kurssimaksu: 160 € 10 viikkoa / kertaa tai kahdessä erässä maksettaessa maaliskuussa 85 € ja huhtikuussa 80 €. Kurssimaksu sisältää ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön Talvikauden ajan. Voit korvata poissaolosi muissa ryhmissä, jos et pääse joka viikko omalle tunnillesi. Lue lisää Pilates-paja-sivulta.

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi / 044-0210041 (viestit, soittopyynnöt)

Baby Pilates on korkeintaan 9 äidin ja vauvan harjoitusryhmä. Ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa kurssin toteutumista. Kurssi toteutuu, jos saamme ryhmään 4 asiakasta. Kurssin ajan on voimassa Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytäntö. Lisätietoja Pilates-menetelmästä ja käytännöistämme Pilates-paja -sivulla ja asiakaspalvelustamme.