Baby Pilates

Synnyttäneille äideille tarkoitettu äitiysfysioterapeutin ohjaama Pilates-pienryhmä, johon vauvat ovat tervetulleita mukaan

Baby Pilates edistää synnytyksestä palautumista

rauhallisilla, mutta tehokkailla Pilates-harjoitusliikkeillä. Ryhmässä kiinnitetään erityistä huomiota lantionpohjanlihasten vahvistamiseen ja vatsalihasten erkauman palautumiseen. Tunneilla käydään läpi turvallisia harjoitusliikkeitä, joita voi tehdä päivittäin myös kotona.

Pilates-menetelmä soveltuu hyvin ensimmäiseksi liikuntamuodoksi kävelyn ohella synnytyksen jälkeen. Baby Pilates-kurssille voi osallistua noin 6-8 viikkoa synnytyksen jälkeen voinnista riippuen. Suosittelemme käyntiä äitiysfysioterapeutin vastaanotolla ennen kurssille osallistumista, mutta tämä ei ole pakollinen. Vauvat ovat tervetulleita mukaan ilosi fysioterapiavastaanotolle.


Kurssin kohderyhmä: synnyttäneille äideille tarkoitettu äitiysfysioterapeutin ohjaama Pilates-pienryhmä, johon vauvat ovat tervetulleita mukaan

Kurssin ohjaaja: ft Ilona Siitonen, kahden lapsen äiti, joka on erikoistunut fysioterapiassa lantionpohjan toimintahäiriöihin ja vatsalihasten erkauman kuntoutukseen

Kurssin ajankohta: Syyskausi 14.8. alkaen tiistaisin klo 10:30 Baby Pilates ja klo 13:30 Baby Pilates, ohjaajana ft Ilona Siitonen. Ajankohdat on mietitty niin, että mahdolliset erikoiset ovat kerhossa ja äiti pääsee harjoittelemaan vauvan kanssa. Aamupäivän tunnin aikana on lastenhoito mahdollisuus lisäpalveluna 10 €, jos lastenhoito ei ole muuten järjestynyt. Varaa palvelu etukäteen, ole hyvä.

Kurssimaksu: 160 €, 10 viikkoa/kertaa sisältää ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön. Voit korvata poissaolosi muissa ryhmissä, jos et pääse joka viikko omalle tunnillesi. Lue lisää Pilates-paja-sivulta.

Jos vapaita kurssipaikkoja jää, tunneillemme voi osallistua sarjakortilla 5 kertaa / 10 viikkoa ja 90 € tai kertamaksulla 20 €. Molemmissa tapauksissa tuntipaikka tulee varata etukäteen.

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi / 044-0210041 (viestit, soittopyynnöt)

Baby Pilates on korkeintaan 9 äidin ja vauvan harjoitusryhmä. Ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa kurssin toteutumista. Kurssi toteutuu, jos saamme ryhmään 4 asiakasta. Kurssin ajan on voimassa Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytäntö. Lisätietoja Pilates-menetelmästä ja käytännöistämme Pilates-paja -sivulla ja asiakaspalvelustamme.