Baby Pilates

Synnyttäneille äideille tarkoitettu äitiysfysioterapeutin ohjaama Pilates-pienryhmä, johon vauvat ovat tervetulleita mukaan

Baby Pilates edistää synnytyksestä palautumista

rauhallisilla, mutta tehokkailla Pilates-harjoitusliikkeillä. Ryhmässä kiinnitetään erityistä huomiota lantionpohjanlihasten vahvistamiseen ja vatsalihasten erkauman palautumiseen. Tunneilla käydään läpi turvallisia harjoitusliikkeitä, joita voi tehdä päivittäin myös kotona.

Pilates-menetelmä soveltuu hyvin ensimmäiseksi liikuntamuodoksi kävelyn ohella synnytyksen jälkeen. Baby Pilates-kurssille voi osallistua noin 6-8 viikkoa synnytyksen jälkeen voinnista riippuen. Suosittelemme käyntiä äitiysfysioterapeutin vastaanotolla ennen kurssille osallistumista, mutta tämä ei ole pakollinen. Vauvat ovat tervetulleita mukaan ilosi fysioterapiavastaanotolle.


Kurssin kohderyhmä: synnyttäneille äideille tarkoitettu äitiysfysioterapeutin ohjaama Pilates-pienryhmä, johon vauvat ovat tervetulleita mukaan

Kurssin ohjaaja: äitiysfysioterapeutti Ilona Siitonen, kahden lapsen äiti, joka on erikoistunut fysioterapiassa lantionpohjan toimintahäiriöihin ja vatsalihasten erkauman kuntoutukseen

Kurssin ajankohta: 23.10. tai 25.10. alkaen tiistaisin tai torstaisin klo 10:30-11:30

Kurssimaksu: Tiistain ryhmä 144 € / 9 kertaa tai kahdessä erässä maksettaessa lokakuussa 80 € ja marraskuussa 70 €. Torstain ryhmä 128 € / 8 kertaa tai kahdessa erässä 70 € + 65 €. Huom! ei 6.12. itsenäisyyspäivänä!

Kurssimaksu sisältää ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön 20.12. asti. Voit korvata poissaolosi muissa ryhmissä, jos et pääse joka viikko omalle tunnillesi. Lue lisää Pilates-paja-sivulta.

Jos vapaita kurssipaikkoja jää, tunneillemme voi osallistua sarjakortilla 5 kertaa / 10 viikkoa ja 90 € tai kertamaksulla 20 €. Molemmissa tapauksissa tuntipaikka tulee varata etukäteen.

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi / 044-0210041 (viestit, soittopyynnöt)

Baby Pilates on korkeintaan 9 äidin ja vauvan harjoitusryhmä. Ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa kurssin toteutumista. Kurssi toteutuu, jos saamme ryhmään 4 asiakasta. Kurssin ajan on voimassa Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytäntö. Lisätietoja Pilates-menetelmästä ja käytännöistämme Pilates-paja -sivulla ja asiakaspalvelustamme.