Joulun avaus lauantaina klo 10-13

Ilosi osallistuu viidennen kerran yrittäjien Joulun avaukseen Korpolan pihapiirissä lauantaina 25.11. klo 10-13. Tapahtuma Liisantiellä on muodostunut perinteeksi, ja joulupukki vierailee paikan päällä jo 20.kerran! Lapsille tapahtumassa on poniajelua klo 10:30-12:30 maksutta.

Ravintola Paakari on valmistanut tapahtumaan riisipuuroa, jonka voi ostaa vatsan täytteeksi 3 € hintaan. Yrittäjät ovat laittaneet arvontaan jälleen lahjakortteja ja pieniä paketteja mukaan! Ilosi on laittanut arvontaan 6 kpl  lahjakortteja Pilates-pajan liikuntaryhmiin, joiden arvo on 20 € (kertakäynti).

Pihapiirissä on myös joulumyyjäiset, joissa on perinteisesti ollut myynnissä leivonnaisia ja käsitöitä. Tänä vuonna olen houkutellut naapurissani asuvan pipo ja pantataituri Johannan mukaan myymään luomuksiaan ja appiukkoni puuseppä Alpo Siitonen PuuSi Ky:stä www.puusi.fi tulee myymään puusta valmistettuja pienimuotoisia koriste- ja käyttöesineitä, jotka soveltuvat hienosti myös joululahjaksi Mukana tapahtumassa ovat myös pienet tyttäremme Sara 3v. ja Sofia 1v, sekä muu Siitonen family, asiakkaita, naapureita ja tuttuja – tule sinäkin!


Lämpimästi tervetuloa mukaan aloittamaan joulufiilistelyä kanssamme!